top of page

Nando & Elise

Bijgewerkt op: 5 jul. 2021

Deze dag begon ik bij de bruid in haar eigen kapsalon aan huis. Toen ik binnen kwam waren haar kappers-vriendinnen al bezig Elise mooi te maken voor de grote dag. Het was een groot feest in huize Klop want Elise was de eerste en ook nog de enige dochter die ging trouwen. Haar ouders hadden zelfs taartjes besteld voor een extra feestelijke voorbereiding. Waar ik bij de bruid bleef ging mijn secondshooter Tamara naar de bruidegom en legde daar alle voorbereidingen vast. Het leuke van een secondshooter is dat je als team kan opsplitsen. Zo kan je later tijdens de volledige reportage zien wat de bruidegom aan het doen was toen de bruid zich klaar maakte voor de dag en je hebt foto’s vanuit verschillende hoeken.

Na alle voorbereidingen was het tijd voor de first-look bij de voordeur en wat een mooi moment was dat. Het was een druilerige ochtend maar met de first-look brak de zon door. Vervolgens gingen we naar de trouwlocatie Mariënwaerd in Beesd waar de fotoshoot, ceremonie en trouwdienst plaats vond. De dag was gevuld met een mooi gezelschap van familie en een hechte vriendengroep. Eén van deze gasten was het nichtje van Nando & Elise, zij mocht de ringen geven, was helemaal dol op het bruidspaar en een extra vrolijke toevoeging aan deze mooie trouwdag.

Het diner en de rest van de avond vond plaats bij Restaurant Kampanje in Hardinxveld-Giessendam. Deze avond was gevuld met enorm veel gezelligheid, fijne achtergrondmuziek van een bandje en grappige stukjes met onder andere de Grote Admiraal Quiz waar iedereen dubbel lag van het lachen. Elise had ook nog een verassing geregeld voor Nando, bij het buffet stond er speciaal voor hem een bordje met zijn favoriete gerecht babi pangang klaar. Zijn reactie was geweldig. Na 14 uur fotograferen zat voor ons de dag er op en was het tijd om naar huis te gaan. Gelukkig hebben we de foto’s nog om na te genieten van deze mooie dag. Bekijk een mooie impressie van deze dag in de foto’s hieronder.Leveranciers

Trouwjurk: Weddings

Trouwkostuum: Rietbergh

Locaties: Heerlijkheid Mariënwaerdt en Restaurant Kampanje

Trouwkaart: Pit

Bloemen: Mostert Bloemen

Decoratie: Navare Design

Taart: Taarten van Francien

bottom of page