top of page

Over Johanna

ANCK_jethrojohanna137.jpg

Eventjes voorstellen...

Hoihoi,

Ik ben Johanna Zwets, de enthousiaste fotograaf achter Johanna Zwets Fotografie. Geboren in 1996, getrouwd in 2017 met Jèthro, sinds 2018 ondernemer in de fotografie en in 2020 afgestudeerd als fotograaf na een 4 jarige opleiding.

Het leuke aan een eigen bedrijf hebben is dat geen enkele dag of week het zelfde is. De ene dag fotografeer ik een fotoshoot en de andere dag ben ik op een bruiloft. Naast het fotograferen van reportages bewerk ik met liefde en plezier de gemaakte foto's, maak ik mooie albums vol herinneringen, deel ik mooie plaatjes op social media en nog veel meer andere toffe dingen die met fotografie te maken hebben.

 

 Ik fotografeer elke shoot en bruiloft met enorm veel liefde en plezier. Ik ben een echt mensen-mens en ik hou daarom van het persoonlijke contact en ik neem graag de tijd voor je. Wat ik vaak terug hoor van klanten is dat ze zich op hun gemak voelen en de omgang erg fijn en vertrouwd voelt. Ik vind het van belangrijke waarde dat jij je op je gemak voelt. Dit doe ik door mezelf te zijn en mij af te stemmen op het moment, niks te forceren maar juist te zoeken naar de spontaniteit en de gezelligheid. 

Ik hou van de echte momenten, prachtig licht en mooie composities en dat leg ik daarom ook graag vast op beeld. Met als eindresultaat foto's die je weer even helemaal terug meenemen in het moment. .

Naast alle leuke details over mijn werk is het natuurlijk ook leuk om te weten

wat ik zo doe naast fotograferen.

Mijn leven deel ik samen met Jèthro mijn man, sinds 07-07-2017 zijn wij getrouwd. Ik woon samen met hem in een klein dorpje in het uiterste puntje van zuid Gelderland op het randje met Brabant. In de zomer verruilen we ons huis om voor onze tent en zijn we te vinden op de camping., het liefst in een prachtig land zoals Zwitserland of Italië. Daar komt gelijk ook de natuur om de hoek kijken want daar hou ik van, de geur van het bos, de vogels die fluiten, indrukwekkende bergen en vooral de zee en het strand vind ik geweldig. Een strandwandeling is iets waar je mij altijd voor mag vragen!

Wat mij als persoon compleet maakt is het geloof in God wat verweven is in mijn leven en wie ik ben. Wat nog meer voor mij kostbaar is, is tijd doorbrengen met familie en vrienden. Dat gecombineerd met een goed gesprek, af en toe een grapje en een goed kopje koffie maakt het helemaal af.

Enthousiast geworden? Het lijkt mij leuk om jou te leren kennen en te ontmoeten voor de lens. Stuur gerust een berichtje hier onder via het contact formulier

of een appje via de WhatsApp button.

Let's talk

Johanna Zwets Fotografie

5308 LN, Aalst

johannazwetsfotografie@gmail.com​

+31 6 19895383

  • What's App
  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Bedankt! Je bericht is verzonden.

bottom of page