top of page

Fotoshoots

Loveshoot

Heb je altijd al graag foto’s van jou en je grote liefde willen hebben? Of je nu een halfjaar of 50 jaar samen bent, een loveshoot kan altijd! 

Tijdens deze loveshoot neem ik de tijd om jullie liefde vast te leggen van spontane momentjes tot de mooiste poses. De loveshoot vindt plaats op een locatie naar keuze, dit kan het het bos zijn, het strand maar ook jullie favoriete stad.  

THE LITTLE, GREATEST & BEST MEMORIES

Familieshoot

Foto’s met familie zijn één van de waardevolste foto’s die er bestaan. Van jullie eigen gezin tot een familie met opa en oma, ooms en tantes, neefjes en nichtjes erbij, het kan allemaal.

Tijdens een familyshoot neem ik de tijd om jullie als familie op een ontspannen en leuke manier vast te leggen op een door jullie gekozen locatie.

THE LITTLE, GREATEST & BEST MEMORIES

Newborn Lifestyleshoot

Het moment dat je ouders wordt is het allermooiste moment dat er bestaat. Laat dit nieuwe geluk vastleggen tijdens een newborn lifestyleshoot. Tijdens deze reportage kom ik bij jullie thuis 1,5 uur fotograferen in een fijne huiselijke setting. Jullie worden gefotografeerd op een documentaire wijze en pak ook een moment voor een aantal mooie familiefoto’s en detailfoto’s van jullie kindje zoals de handjes en voetjes. 

Dit alles bij elkaar zorgt voor een mooie herinnering voor later, zodat je weer even kan terugkijken naar de tijd dat jullie zoon of dochter nog een baby was.

THE FIRST MEMORIES

Day in the life reportage

Elke dag maak je herinneringen die je je leven lang bij draagt. Deze herinneringen leg ik graag vast in een Day in the life reportage. Tijdens deze reportage ben ik een dagdeel bij jullie thuis of op een door jullie gekozen locatie. Ik leg dan echt de momenten vast zoals ze zijn, van het koffiemomentje met je gezin tot het samen tikkertje spelen in de achtertuin. Alle momenten die je maar kan bedenken, ze vertellen jullie verhaal wat ik graag wil vertellen door foto's.

THE DAILY MEMORIES