top of page

Bruidsfotografie

Als bruidsfotograaf leg ik alle belangrijke momenten van jullie bruiloft vast. Dit doe ik op een journalistieke wijze. Naast de grote momenten vind ik ook de details, de kleine momenten en de emoties belangrijk. Ik wil jullie dag vast leggen op een manier dat als jullie de foto's bekijken weer terug zijn in het moment.

 

Dit doe ik met enorm veel liefde en passie. Ik neem daarom ook graag de tijd voor jullie. Voorafgaand aan de bruiloft zal ik jullie ontmoeten in een persoonlijk trouwgesprek waar in we jullie wensen en de grote dag doornemen.

Tijdens het trouwgesprek neem ik jullie mee door mijn portfolio met bruiloften en leg ik jullie persoonlijk uit hoe ik te werk ga als fotograaf op jullie bruiloft.

Dit met een lekker kopje koffie of thee en koekjes erbij.

Omdat jullie bruiloft een onvergetelijk dag gaat zijn bied ik verschillende pakketten voor een bruidsreportage. Deze pakketten starten vanaf €1295,- voor 6 uur fotografie.

Dit is inclusief minimaal 250 foto's en reiskosten binnen Nederland.

 Bij alle pakketten wordt ook een album geleverd, omdat een album iets tastbaars is van jullie grote dag. Dit album ontwerp ik aan de hand van jullie wensen.

Alle pakketten kunnen jullie uitbreiden met verschillende extra's.

Willen jullie iets anders dan mijn pakketten op jullie bruiloft?

Neem dan contact met mij op en ik help jullie graag veder.

bottom of page