Biografie

Johanna Zwets.JPG

Over Johanna

Hoihoi,

Ik ben Johanna, 25 jaar oud en ik ben het gezicht achter Johanna Zwets Fotografie. Wat begon als een leuke hobby en een toekomstdroom is mijn passie en beroep geworden. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als fotografe na een 4 jarige fotografie opleiding. Op 27 juli 2018  ben ik mijn bedrijf gestart naast mijn studie, waar ik nu fulltime voor werk. Het leuke aan een eigen bedrijf hebben is dat geen enkele dag of week het zelfde is. De ene dag fotografeer ik een lifestyle reportage en de andere dag ben ik op een bruiloft. Naast het fotograferen van reportages bewerk ik vol plezier de gemaakte foto's, maak ik mooie albums vol herinneringen, deel ik mooie plaatjes op social media en nog veel meer andere toffe dingen die met fotografie te maken hebben.

 

 Ik fotografeer elke shoot en bruiloft met enorm veel liefde en plezier.  Ik ben een echt mensen-mens en ik hou daarom van het persoonlijke contact en ik neem graag de tijd voor je.

Ik hou van de echte momenten, prachtig licht en mooie composities en dat leg ik daarom ook graag vast op beeld. Met als eindresultaat foto's die je weer even helemaal terug meenemen in het moment. .

Bruidsreportages leg ik vast op een documentaire wijze, ik maak van jullie dag een mooi verhaal door beelden. Met de bruidsreportages die ik maak wil ik jullie als bruidspaar laten ervaren dat jullie weer terug zijn in het moment door de foto's heen. 

Lifestylereportages maak ik op een door jou gekozen locatie of bij jou thuis. Tijdens deze reportage mag je echt jezelf zijn en stuur ik aan voor de mooiste herinneringen voor later. 

Naast het fotograferen ben ik gelukkig getrouwd met mijn lieve man Jèthro sinds 7 juli 2017, hou ik van de natuur en vooral van de zee, ben ik echt een koffie liefhebber en dan vooral een lattè caramel, hou ik van tijd door brengen met mijn familie en vrienden en is koken één van mijn hobby's. Kortom het voelt echt te gek om je droom waar te maken en te doen wat je echt gelukkig maakt. 

 

Ik ben super benieuwd naar wie jij bent en ik hoop je graag eens te ontmoeten.

Let's talk

Johanna Zwets Fotografie

5308 LN, Aalst

johannazwetsfotografie@gmail.com​

+31 6 19895383

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Bedankt! Je bericht is verzonden.